Почетна Шаренило

Прошетка по Габровските водопади (Фотогалерија)

Над селото Габрово во близина на Колешинскиот и Смоларскиот водопад на планината Беласица, се наоѓаат Габровските водопади. Ние денеска уживавме во убавините, па ви пренесуваме дел од убавата природа и студената вода на Габровскиот водопад.

[juicebox gallery_id=”524″]