Почетна Шаренило

Вила Парк ве носи во Виена

Недела на Жената во Хотел Вила парк! Посети  го Вила Парк од 1 ви – до  8 Март и учествувај во наградната игра – патување во Виена за двајца. Со секоја фискална сметка во Вила Парк добивате карта која ќе учествува во извлекувањето  за наградата !

Хотел Вила парк – Вашето омилено место !