Почетна Инфоград

Утре ќе нема вода во струмичко

Од јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ ги известуваат граѓаните корисници на вода од водоснабдителниот систем од град Струмица дека заради интервенции од ЕВН – Електрани на браната „Турија“, ќе има прекин во дотурот на сирова вода до Филтер станицата на ден 22.12.2016. Поради оваа интервенција, градот и околните населени места без вода ќе бидат во периодот од 16.00 до 21.00 часот.