Почетна Шаренило

Преку ДИК со сериозноста, не сме толку паметни (Видео)

Уште еден кој не е толку паметен, ама истиот се надева дека ќе дознае зошто е пред ДИК.

А, еве го првиот кој не беше толку паметен ама за секој случај беше пред ДИК