Почетна Вести

Прес конференција на Заев во 14.30 часот

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија извести дека денеска во 14.30 часот ќе одржи прес конференција во седиштетото на партијата.

На прес конференцијата ќе се обрати претседателот  на СДСМ, Зоран Заев.