Почетна Струмица Њуз

Заев го оствари своето право на глас

Лидерот на опозицијата Зоран Заев заедно со својата сопруга гласаше на своето гласачко место во Струмица. Тој на новинарско прашање што прво ќе направи после 19 часот, рече дека ќе ја прослави победата.