Почетна Животинки

Видео кое ќе ви го разубави денот: Ако ова не е љубов…

Наместо, како некои, да се прашувате како може родители да дозволат бебе и пит бул да спијат заедно, предлагаме да ја погледнете видео снимката и да се уверите дека во нивниот дом се функционира беспрекорно.

Ова е еден краток исечок од нивното секојдневие.

Подгответе се за прекрасни 15 секунди.