Почетна Струмица Њуз

Струмичани го блокираа влезот на градот (ФОТО)

Шарената револуција денеска ја блокираше крстосницата на магистралниот пат на влезот во Струмица.

„Блокирам за слобода! 18 јуни“, напишаа демонстрантите.

[juicebox gallery_id=”483″]