СТРУМИЦА ЊУЗ

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ работна единица – Муртино, денеска,  започна со чистење на атмосферските канали во ова населено место. Според информациите од...

Во духот на единството кое Иницијативата „СПАС за Струмичка Котлина – СТОП за рудникот на смртта во Иловица“ заедно со локалните самоуправи од струмичкиот...

ВЕСТИ

Попладнево експедициите на кралевите и црвените ѓаволи слетаа на аеродромот „Александар Велики“ во Скопје и се упатија кон ТЦЦ Плаза и Александар Палас каде...

Агенцијата за аудио и аудио визуелни медиумски услуги (АВМУ), согласно Изборниот законик, денеска почна мониторинг на известувањето на радиодифузерите за Локалните избори 2017. АВМУ соопшти...

АНКЕТА

Дали ќе се формира Влада до крајот на неделата?

FACEBOOK ВИ ПРЕПОРАЧУВА

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА

Potential disruption due to wind from 12:01AM CEST MON until 11:59PM CEST MON

Issued:
03:50 AM GMT на 22 Октомври, 2017
Expires:

Potential disruption due to thunderstorms from 12:01AM CEST MON until 11:59PM CEST MON

Issued:
03:50 AM GMT на 22 Октомври, 2017
Expires:

Disruption due to rain from 12:01AM CEST MON until 11:59PM CEST MON

Issued:
03:50 AM GMT на 22 Октомври, 2017
Expires:
11° C
Ведро
Ведро